advertisement

24Kitchen jatkaa hyvän ruoan vallankumousta!

FOXilla 24Kitchen jatkaa hyvän ruoan vallankumousta kolmen uuden kotimaisen ruokaohjelman voimin, kun Sara Chafak suolasta sahramiin-, Kalle - Chef on the Beach- ja Teemu Laurell -sarjat alkavat.


24Kitchen: Sara Chafak suolasta sahramiin


Kaikki tuntevat Sara Chafakin. Vuoden 2012 Miss Suomi on kaunis, taitava, hauska ja osaa sekä laulaa että luistella. Tämän lisäksi hän on myös ammattikokki. Ikiomassa ruokaohjelmassaan Sara kokkaa konstailematonta ja reipasta ruokaa, jossa maistuvat marokkolaisen isoäidin resepteistä tutut marokkolaiset mausteet ja kiinnostavat tarinat.

24Kitchen: Sara Chafak suolasta sahramiin
FOXILLA TOUKOKUUSSA 201424Kitchen: Teemu Laurell

Keittiömestari Teemu Laurell kokkaa nimeään kantavassa 24Kitchen -sarjassa raikasta, modernia skandinaavista ruokaa, jossa raaka-aineen oma maku on pääosassa. Annoksissa säilytetään tuoreus, maku ja laatu autenttisina.Teemun visuaalinen silmä ja kokemus alan huippuravintoloista näkyy kaikissa annoksissa. Annoksissa on paljon kotimaisia makuja, mutta mukana on myös twistejä maailmalta.

24Kitchen: Teemu Laurell
FOXILLA 31.3. alkaen24Kitchen: Kalle - Chef on the Beach

Kalle Kiukainen on kokenut keittiömestari, joka on työskennellyt monissa Helsingin huippuravintoloissa. Nyt Kalle kokkaa talven Thaimaassa ja hakee uusia vaikutteita ja inspiraatiota paikallisista katukeittiöistä. Herkulliset ja tuoreet raaka-aineet ja niistä syntyvät rennot annokset ovat sarjan pääosassa ja lisäksi kuvissa nähdään Kallen elämäntyyliä; skeittausta, surffausta ja hyvän street foodin etsintää.

24Kitchen: Kalle - Chef on the Beach
FOXILLA 31.3. alkaen


24Kitchen jatkaa hyvän ruoan vallankumousta!
Aihepiiri: