advertisement

Kokit

Sivut

 • Kalle Kiukainen

  Kalle Kiukainen on kokenut keittiömestari, joka on työskennellyt monissa Helsingin huippuravintoloissa mm. Murussa. Nyt Kalle kokkaa talven Thaimaassa ja hakee uusia vaikutteita ja inspiraatiota paikallisista katukeittiöistä.  Herkulliset ja tuoreet raaka-aineet ja niistä syntyvät rennot annokset ovat Kalle - Chef on the Beach -sarjan pääosassa. Lisäksi saamme nähdä Kallen rentoa elämäntyyliä; skeittausta, surffausta ja hyvän street foodin etsintää.

  Lue lisää

 • Kiran Jethwa

  Kenialainen Kiran Jethwa on kansainvälisesti tunnustettu keittiömestari. Hänen palkittu ravintolansa Seven Seafood & Grill nousi alle vuodessa yhdeksi Nairobin suosituimmista ruokapaikoista. Loistava esiintyjä Kiran on kerännyt vuosien saatossa kokemusta ympäri maailmaa, joten hänen reseptinsä rikkovat monin tavoin ruoanlaiton raja-aitoja.

  Lue lisää

 • Lee Watson

  Filippiineillä lapsuutensa viettänyt Lee Watson on kokannut ympäri maailmaa, joten hänen kokemuksensa takaa monipuolisia makuelämyksiä kasvisruokien ystäville. Lee pyrkii intohimoisesti kehittämään uusia reseptejä ja inspirioimaan ihmisiä kokkaamaan terveellistä ja hyvää ruokaa.

  Lue lisää

 • Ljubomir Stanisic

  Sarajevossa syntyneen Ljubomir Stanisicin inspiraatio ruoanlaittoon kumpuaa hänen äidiltään Rosalta, jonka ruoat olivat aina mielikuvituksellisia ja jännittäviä. Belgradissa kondiittoriksi opiskellut Ljubomir pakeni Jugoslavian sotaa Portugaliin, jossa hänen uransa lähti todelliseen nousukiitoon. Hänen palkittu 100 Maneiras -ravintolansa teki Ljubomirista Portugalin suosituimman kokin. Ljubomir on esiintynyt aiemmin Portugalin Masterchef -sarjassa tuomarina.

  Lue lisää

 • Mike Robinson

  Riistaruokia rakastava Mike Robinson tuntee brittiläisen riistalihan perinpohjaisesti. Miken omistama The Harwood Arms -pubi on palkittu muun muassa Michelin -tähdellä, juuri erinomaisten riistaruokiensa ansiosta. Mike on lisäksi esiintynyt useissa BBC:n ja ITV:n tuotannoissa.

  Lue lisää

 • Rudolph van Veen

  Rudolph van Veen (s. 1967) valmistui kokiksi Culinaire School van Breda:sta huippuarvosanoin, ja nousi yhdeksi Alankomaiden arvostetuimmaksi keittiömestariksi jo 27-vuotiaana.Lukuisia palkintoja voittanut Rudolph on toiminut myös tuomarina useissa kansainvälisissä kilpailuissa.

  Lue lisää

 • Santeri Hämäläinen

  Hyvän ruoan ja viinin ystävä Santeri Hämäläinen haluaa johtaa suomalaiset innovoimaan keittiöelämänsä uuteen uskoon, jonka tuloksena syntyy parempaa ruokaa ja ennen kaikkea pysyvästi hyvä olo. Loistava esiintyjänä tunnettu Santeri on työskennellyt muun muassa helsinkiläisen Vin-Vin -viinibaarin viinimestarina.

  Lue lisää

 • Sara Chafak

  Kaikki tuntevat Sara Chafakin. Vuoden 2012 Miss Suomi on kaunis, taitava, hauska ja osaa sekä laulaa että luistella. Tämän kaiken lisäksi hän on myös ammattikokki. Sara Chafak suolasta sahramiin -ohjelmassa kokataan konstailematonta ja reipasta ruokaa, jossa maistuvat marokkolaiset mausteet ja ripaus rakkautta. Hän onkin saanut monille resepteilleen inspiraatiota marokkolaiselta isoäidiltään. Sara ei ole tiukkapipoinen terveyspoliisi vaan haluaa, että ruoka on tehty nautittavaksi.

  Lue lisää

 • Sara La Fountain

  Sara La Fountain on vauhdikas superkokki, kirjailija, tv-juontaja ja ruokakolumnisti. Sara tunnetaan ympäri maailmaa tv-ohjelmistaan ja kirjoistaan.Sara on opiskellut New Yorkin CIA (Culinary Institute of America) -koulussa, joka on yksi maailman arvostetuimmista ruoka-alan oppilaitoksista.

  Lue lisää

 • Sebastião Castilho

  Portugalilainen Sebastião Castilho (s.1976) työskenteli ennen keittiömestarin uraansa graafisena suunnittelijana, kunnes hän löysi elämälleen uuden tarkoituksen ruoanlaitosta. Sebastião kannustaa esimerkillään ihmisiä olemaan spontaaneja ja ottamaan riskejä niin keittiössä kuin elämässäkin.

  Lue lisää

Sivut