We use first and third party cookies to improve our service, personalize your advertising and remember your website preference. If you continue to browse, you accept the use of cookies on our site. For more information (e.g. how to disable cookies) please see our cookies policy.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Sekamarjaraakakakku

Arvosana 0/5
Liuota cashewpähkinöitä vedessä vähintään 5 tuntia.

Leikkaa taatelit rouheiksi. Laita pohjan kaikki ainekset, paitsi hunaja yhteen kulhoon ja sekoita sähkövatkaimella. Lopuksi lisää käsin sekoittaen hunaja. Taputtele taikina kakkuvuoan pohjalle ja reunoille. Laita pohja pakastimeen jähmettymään.

Sekoita tehosekoittimessa tasaiseksi massaksi liuenneet cashewpähkinät sitruunanmehu ja omenamehu. Lämmitä vedessä neitsytkookosöljypurkkia, jotta öljy muuttuu nestemäisemmäksi. Lisää loputkin aineet tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Kaada täyte jähmettyneen pohjan päälle. Laita kakku uudestaan jähmettymään pakastimeen noin tunniksi.

Koristele jähmettynyt piirakka mustikoilla ja tarjoile!


Soveltuu lapsille: ei
Soveltuu kasvissyöjille: ei
Ohjelmasta:
Reseptin luoja:: Sara La Fountain