We use first and third party cookies to improve our service, personalize your advertising and remember your website preference. If you continue to browse, you accept the use of cookies on our site. For more information (e.g. how to disable cookies) please see our cookies policy.

Ok
advertisement
Laajenna hakuaPiilota laajennetut vaihtoehdot

Mustikka-kardemummajäätelö

Arvosana 0/5

Aja kaikki ainekset hienoksi monitoimikoneessa tai blenderissä. Varo kuitenkin ajamasta massaa liian hienoksi, jotta siihen jää hieman sattumia. Maista ja lisää mausteita tarvittaessa. Pieni ripaus suolaa tuo kaikkia muita makuja esiin eli älä missään tapauksessa jätä sitä pois!

 

Kaada jäätelömassa jäätelökoneeseen, anna sen tehdä työt ja nauti elämästä. Kun massa on valmis, tee siitä pari pientä palloa ruokailijaa kohden ja tarjoile mintunlehtien kanssa. Voit halutessasi koristella annosta vielä mehiläisen siitepölyllä!

 

Huom! Jos et omista jäätelökonetta, niin ei hätää! Jäätelön tekeminen onnistuu mainiosti myös ilman sitä. Kaada jäätelömassa pakkasen kestävään, laakeaan astiaan ja sekoittele massaa noin puolen tunnin välein kolmisen tuntia, kunnes massa on sopivan jähmeää.

Soveltuu lapsille:
ei
Soveltuu kasvissyöjille:
kyllä
Reseptin luoja:: Santeri Hämäläinen